| ido-forum.COM Mail Adresi Mail Kayıt
Mail Giriş Hem Ücretsiz Hem de Hotmail-MSN Destekli! ![]() |
| |||||||
| Üye Ol | Forum Kuralları | Albümler | Gruplar | Oyun Parkı | Arama | Bugün Gönderilenler | Forumları Okundu İşaretle |
| Duyurular - Uyarılar - Haberler |
İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun Ramazan söyleşileri volume 2(dimitri) konusunu incelemektesiniz. -------------------------------------------
KİLL BİLL:
ben hallettim onu
KİLL BİLL:
ne diodum
KİLL BİLL:
co-admin olmak zordur
KİLL BİLL:
ve ilk zorluğu
KİLL BİLL:
ramazan söyleşilerimizin ikincisine hoşgeldiniz arkadaşlar
KİLL BİLL:
bugünkü ... mesajının devamı... |
| | LinkBack | Konu Araçları |
| | #1 |
|
-------------------------------------------
![]() KİLL BİLL: ben hallettim onu KİLL BİLL: ne diodum KİLL BİLL: co-admin olmak zordur KİLL BİLL: ve ilk zorluğu KİLL BİLL: ramazan söyleşilerimizin ikincisine hoşgeldiniz arkadaşlar KİLL BİLL: bugünkü konuğumuz dimitri KİLL BİLL: metin hoşgeldin tekrar KİLL BİLL: dimitri: co'luk zor bir görevle başladı dimitri: hoşbulduk abi KİLL BİLL: evet metinciğim yeni görevinde başarılar ve ilk soru KİLL BİLL: metin kimdir yaşı boyu posu KİLL BİLL: ne yer ne içer diye sormuom KİLL BİLL: dimitri: metin, İzmir'de yaşayan 25 yaşında genelde sessiz sakin ama içinde fırtınalar kopan boyu posu forumlara sığmayan bir gençtir KİLL BİLL: ne iş yapar? dimitri: şu anda işsizler ordusundayım, iş arama çalışmaları hızla sürüyor KİLL BİLL: nerden mezundur? dimitri: hatta lüleburgazda bile iş arayışlarım var dimitri: ben ege üniversitesi otomasyon ve kontrol sistemleri mezunuyum KİLL BİLL: lüleburgazda iş yok hiç heveslenme sinek avlıyoz KİLL BİLL: otomasyon ne ula? dimitri: aslında meslek güzelde iş bulamadık dimitri: abi otomasyon bir ürünün neredeyse el değmeden makineler ve araçlar vasıtası ile yapılması gibi bişey dimitri: açıklaması zor görmek lazım KİLL BİLL: anladım KİLL BİLL: KİLL BİLL: desem yalan olur neyse KİLL BİLL: ido nerden geldi sana dimitri: ido o zamanlar mp3 ün kalbinin attığı yerler, bir çoğumuz gibi mp3 ararken gördüm dimitri: 4-5 ay sömürdüm durdum KİLL BİLL: kliplere çok takılırdın yanlış hatırlamıyosam dimitri: sonra hiç unutmam bir klip arıyordum dimitri: alize - amsterdam konseri KİLL BİLL: dimitri: forumda buldum ama link kırıktı dimitri: istek konusu açtım gece saat 3-4 gibi dimitri: sonra sen dedinki ilk önce ara yoksa istekte bulun dimitri: başta tırstım ama derdimi anlatınca yeni linki buldun verdin bana KİLL BİLL: dimitri: sonra dedimki burası güzel bir yer, bende burda olayım bundan sonra KİLL BİLL: ne günlerdi be deli gibi upload yapardık dimitri: o zamanlar ben uploadın u'sundan anlamam tabi dimitri: sonra sonra alıştım KİLL BİLL: yurtdışındakiler gülerdi bize 4 saatte 40 mb yüklerdik hız çok kötüydü KİLL BİLL: ne çileler çektik KİLL BİLL: heyyy heyyy KİLL BİLL: neyse metin KİLL BİLL: gelelim dimitri: ben bir filmi 32 saatte yüklediğimi biliyorum KİLL BİLL: ramazana KİLL BİLL: ana konumuz KİLL BİLL: aran nasıl oruç falan dimitri: orucumu tutuyorum çok şükür dimitri: gayet iyi gidiyor KİLL BİLL: Allah kabul etsin dimitri: ama dün hararet yaptım açıkçası dimitri: amin, cümlemizin dimitri: dün çok dolaştım sıcakta, o fabrika senin bu fabrika benim dolaşırken ter su içinde kaldım dimitri: eve geldim dedim ben su kaybından giderim bu gün KİLL BİLL: olacak o kadar KİLL BİLL: yani susuyosun ama acıkmıyosun dimitri: suda içemiyoruz ondada arsenik var KİLL BİLL: dimitri: bende yedek depo var abi, hiç acıkmıyorum KİLL BİLL: valla sen yazarken ben arada mutfağa gidip geliom KİLL BİLL: ayıptır söylemesi hanıma içli köfte aldım KİLL BİLL: onları götürüom KİLL BİLL: sahura kalkınca evde kavga var KİLL BİLL: dimitri: abi yengeye aldıysan sen niye yiyon onları KİLL BİLL: dayanamıom ula dimitri: valla bitirdiysen işin zor KİLL BİLL: neyse sen bize bi iftar menüsü söle bakalım KİLL BİLL: çorba-salata-ana yemek-tatlı KİLL BİLL: favorilerin dimitri: çorba: değişmezim mercimektir salata bol olacak ne çeşit olursa olsun KİLL BİLL: davulcu geldi ben iki göbek atam geliom KİLL BİLL: devam KİLL BİLL: dimitri: ana yemekte musakka dimitri: tatlı: tulumba KİLL BİLL: patlıcan KİLL BİLL: mercimek çorba KİLL BİLL: salata KİLL BİLL: patlıcan musakka KİLL BİLL: tulumba dimitri: çok ağır oldu bu yemek ya neyse KİLL BİLL: güzel seçim KİLL BİLL: bencede KİLL BİLL: KİLL BİLL: senin niye zayıf olduğun anlaşılıyo dimitri: bende davulcuyla oynaya oynaya eritirim gece KİLL BİLL: metin neleri özlüyosun eski ramazanlardan dimitri: eski ramazanlarda, kapı kapı dolaşan çocuklar vardı. ellerindeki tepside ramazan pidesi vardı onu satarlardı KİLL BİLL: çabuk yaz ula sahur yapıcaz daha KİLL BİLL: izmirdemi KİLL BİLL: ben hiç denk gelmedim dimitri: kolaylıktı abi öyle şimdi git fırında sıra bekle zor valla KİLL BİLL: izmirden bahsedelim biraz dimitri: ramazan muhabbeti ile ilgili bir anımı anlatayım aklıma geldi KİLL BİLL: he anlat dimitri: geçen senelerde vergi dairesindeyim, para ödeyecem dimitri: iki tane erkek memur masada oturmuşlar beni takmıyorlar zaten dimitri: muhabbetleri nerde eski ramazanlar dimitri: yok diyor diğeri artık eski ramazanlar dimitri: diğeri anlatıyor yok şöyledi eskiden diye dimitri: bende oruçluyom, beni orda bekletiyorlar sinirler gergin tabi dimitri: sonra seslendim adamlara dimitri: arkalarını döndüler, ikisinin elindede çay bardağı dimitri: çay içiyorlar dimitri: kalmaz tabi eski ramazanlar öyle olursa KİLL BİLL: KİLL BİLL: eskiden su içerdik testiden hesabı onlarınki KİLL BİLL: izmir-kordon KİLL BİLL: kızlar dimitri: harbiden bizim memurumuz işini biliyor dimitri: izmir kordor, kızlar hep süper dimitri: bu akşam bornovadaydım, millet coşmuş abi dimitri: gündüz gitmemek lazım sakata gelir oruç KİLL BİLL: kısmet varmı yoksa bizim burdanmı alıcaz sana KİLL BİLL: dimitri: abi ben diyorum iki taraftada olsun ama dimitri: izmirin kızları iyidir yine KİLL BİLL: oha KİLL BİLL: iyidir evet KİLL BİLL: elif hariç KİLL BİLL: dimitri: burdan bulucam artık bişeyler, kör topal dimitri: elifte iyi abi, ne kötülüğünü gördün KİLL BİLL: yok kuzim diye diom KİLL BİLL: dimitri: bizi alsancaktan konağa yürüttü allahın sıcağında ama olsun KİLL BİLL: evet metin KİLL BİLL: benim karnım acıktı KİLL BİLL: varmı mani KİLL BİLL: yoksa benmi yazam sonuna dimitri: ben anlamam abi maniden, şimdi sahurda ne yesem diye düşünüyorum valla dimitri: sen yazarsan makbule geçer KİLL BİLL: afiyet olsun sana KİLL BİLL: teşekkür ederim KİLL BİLL: hoşsohbet için dimitri: ben teşekkür ederim abi, güzel bir sürpriz oldu KİLL BİLL: izmirde yedik şiş köfte yazamadı metin iki güfte sahur geldi çattı midem davul çalıyo göbekte.... hoşçakalın........................................ .............................................. ----------------------------------------------------------------------- KİLL BİLL: off record KİLL BİLL: hacıııı KİLL BİLL: sen hiç konuşmazdın ya KİLL BİLL: bune olm KİLL BİLL: daha devam etsek KİLL BİLL: sabahlıcaz KİLL BİLL: dimitri: KİLL BİLL: çenen açıldı maşallah dimitri: bakma ben çok konuşurum aslında da dimitri: her zaman denk gelmiyor KİLL BİLL: güzel sohbet oldu KİLL BİLL: sahurda ne var KİLL BİLL: dimitri: şu anda hiç bişey yok abi valide kalkıcak birazdan dimitri: artık ne bulursak dimitri: sen götürdün tabi içli köfteyi dimitri: yenge kıracak kafanı KİLL BİLL: neyse ben şu içli köftelere bi bakam kalmışmı KİLL BİLL: KİLL BİLL: öbdüm KİLL BİLL: afiyet olsun KİLL BİLL: açıom konuyu dimitri: görüşürüz abi, sanada afiyet olsun the end............................................... ........................................... | |
| | |
| Reklam Alanlarımız |
| | #2 |
| Çiceği burnundaki Co Adminimizle güzel bir söyleşi olmuş..Baştan sona kadar keyifle okudum. Demek içli köfte bu kadar tesadüf olur bende içli köfte yiyordum tam.. | |
| | |
| | #3 |
| bir kişimi okumuş????? | |
| | |
| | #4 |
| süper bi söyleşi olmuş yine | |
| | |
| | #5 |
| Güzel söyleşi olmus hele su resim beni öldürdü acıktımda | |
| | |
| | #6 |
| annem de bugün içli köfte yapıo kısmetse iftara yiycez | |
| | |
| | #7 |
| şu resmi editlesek? | |
| | |
| | #8 |
| Çok eğlenceli bir sohbet olmuş gerçekten paylaştığınız için teşekkürler hepsini keyifle okudum,, canım da içli köfte çekti | |
| | |
| | #9 |
| Abimle birlikte güzel bir sahur sohbeti yaptık. Bir anda kendimi söyleşide buldum | |
| | |
| | #10 |
| süper bir soylesi olmus teşekkurler | |
| | |
| | #11 |
| güzel bir söyleşi yapmışsınız bizede bekleriz... | |
| | |
| | #12 |
| Çok neşeli,güleryüzlü bir sohbet olmuş.Ramazan'ın adına yakışır bir şekilde | |
| | |
| | #13 |
| güzel bir söyleşi omuş , teşekkürler | |
| | |
| Sık Kullanılanlar ( Sayfayı buradan sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz ) |
| Konu Araçları | |
| |
İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun Ramazan söyleşileri volume 2(dimitri) konusunu incelemektesiniz. -------------------------------------------
KİLL BİLL:
ben hallettim onu
KİLL BİLL:
ne diodum
KİLL BİLL:
co-admin olmak zordur
KİLL BİLL:
ve ilk zorluğu
KİLL BİLL:
ramazan söyleşilerimizin ikincisine hoşgeldiniz arkadaşlar
KİLL BİLL:
bugünkü ... mesajının devamı... |
| | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yavuzun Minibüsü Volume 1 & Volume 2 [Download] Komedi burada :=)maçlar , şakalar | SâqøpÂ28 | Amatör Albümler / Mp3'Ler / Gruplar / Demolar | 13 | 15-10-08 16:50 |
| Ramazan söyleşileri volume 1(Oxoskva) | kill bill | 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 | 12 | 03-09-08 11:34 |
| Ramazan Pidesi Fiyatları Belli Oldu-İl il Ramazan pidesi fiyatı | AmİSoS | Güncel Haberler | 6 | 27-08-08 02:41 |
| Dimitri devri başlıyor | iDo-Bot | HÜRRİYET Dünya (RSS Feed) | 0 | 01-03-08 16:20 |
| izmirin kızları dimitri kovalar onları by sonokta(23/04/2006) | sonokta | Çöp Kutusu ve Kapalı Bölümler | 18 | 14-12-06 12:35 |