| ido-forum.COM Mail Adresi Mail Kayıt
Mail Giriş Hem Ücretsiz Hem de Hotmail-MSN Destekli! ![]() |
| |||||||
| Üye Ol | Forum Kuralları | Albümler | Gruplar | Oyun Parkı | Arama | Bugün Gönderilenler | Forumları Okundu İşaretle |
| Duyurular - Uyarılar - Haberler |
İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun Ramazan söyleşileri volume 1(Oxoskva) konusunu incelemektesiniz. -------------------------------------------
KİLL BİLL:
erdal
oxoskva:
benim abey
KİLL BİLL:
müsaitmisin
oxoskva:
müsaitim abi
KİLL BİLL:
teşekkür eerim
KİLL BİLL:
evet sevgili idoforumcular ilk ramazan söyleşimizi oxoskva ile yapıyoruz.selam kardeşim
KİLL ... mesajının devamı... |
| | LinkBack | Konu Araçları |
| | #1 |
|
-------------------------------------------
![]() KİLL BİLL: erdal oxoskva: benim abey KİLL BİLL: müsaitmisin oxoskva: müsaitim abi KİLL BİLL: teşekkür eerim KİLL BİLL: evet sevgili idoforumcular ilk ramazan söyleşimizi oxoskva ile yapıyoruz.selam kardeşim KİLL BİLL: oxoskva: şaka mı abi KİLL BİLL: değil ketenpere derler bizim oralarda KİLL BİLL: neyse adın erdal onu biliyoruz KİLL BİLL: yaş kaç erdal oxoskva: 20 abi KİLL BİLL: öğrenim durumu? oxoskva: bu sene itibariyle üniversiteliyiz KİLL BİLL: Allahına kurban neresi? oxoskva: Pamukkale Üniversitesi - Maliye KİLL BİLL: hayırlısı olsun denizlinin tozunu yut bakalım biraz KİLL BİLL: nerede yaşıyosun anlatta bilsinler oxoskva: teşekkürler abicim oxoskva: normalde yaşadığımız yer Samsun fakat dediğim gibi artık istikâmet Denizli oxoskva: hayırlısıyla orada yaşayacağız KİLL BİLL: samsun deyince aklına ilk ne geliyor? oxoskva: Çalıkuşunda dürüm döner KİLL BİLL: et döner mi? oxoskva: ha birde Afraze'de canlı müzik oxoskva: evet abi et döner KİLL BİLL: et döner bursada yenir olm oxoskva: aaa buranında meşhurdur abi öyle deme oxoskva: bir yiyen sırf onu yemek için geliyor KİLL BİLL: peki öle olsun KİLL BİLL: yaş genç boy pos ne durumda oxoskva: uzun ince bir adamız abi KİLL BİLL: mesela? KİLL BİLL: 1.90 a 60 oxoskva: vallahi en son ölçtüğümde boyum 1.84tü kiloda 65 KİLL BİLL: 1.60 a 90 KİLL BİLL: yaklaşmışım KİLL BİLL: ben adamı burnundan tanırım gerçi oxoskva: KİLL BİLL: şimdi bu söyleşinin amacı ramazan KİLL BİLL: ramazan senin için ne ifade ediyor? KİLL BİLL: neler yaparsın bu ayda KİLL BİLL: neler değişir hayatında? KİLL BİLL: anlat biraz oxoskva: basit bir örnek vereyim abi bugün başıma gelen oxoskva: orucumu açtım terasa çıktım etrafa bakıyorkende bir sigara yaktım etraf o kadar sessiz ve huzurluydu ki oxoskva: işte ramazan bundan dolayı huzur ayı diye iç geçirdim bir an KİLL BİLL: oruç tutuyosun KİLL BİLL: belli KİLL BİLL: teravih? oxoskva: evet tutuyorum oxoskva: vallahi açıkcası ona pek fırsat bulduğumu söyleyemem KİLL BİLL: Allahın izniyle oda olur KİLL BİLL: peki küçükken geçirdiğin ramazan aylarıyla KİLL BİLL: şimdiki arasında fark varmı oxoskva: iftarlardan sonra artık sigara içiyorum en önemli fark bu (: KİLL BİLL: oxoskva: başka fazla bir değişiklik olduğunu söyleyemem KİLL BİLL: güzel bir fark değil oxoskva: ama eskiden annemin kandırmasıyla yarım gün tuttuğum oruçların yeri ayrıdır KİLL BİLL: ramazanda fırsattır bırak dicem ama oxoskva: inşallah abi KİLL BİLL: hoca verir talkını kendi yutar salkımı derler KİLL BİLL: evet gelelim foruma KİLL BİLL: yakın bir akraban var KİLL BİLL: sende yönetici idin ama okul yüzünden emekli oldun genç yaşta oxoskva: hayat abi, her şey değişiyor gün geçtikçe KİLL BİLL: nasıl tanıştın forumla oxoskva: ablam sayesinde normalde o aralar vbulletin üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyordum oxoskva: hatta ufak çapta kendi forumum vardı onu kapatınca oxoskva: ablam illa gel dedi, geldik KİLL BİLL: en çok muhabbet ettiğin arkadaşların kimler? oxoskva: vallahi böyle bir ayrım yapamam açıkcası, o kadar çok dost edindim ki oradan (: KİLL BİLL: söyle canım 1-2 isim millet duymak görmek ister oxoskva: peki diyelim oxoskva: forumdan Eliflendim, Angelsmone, Önder, Erdem abim, sen bu liste uzar gider KİLL BİLL: diğerlerinede selam o zaman oxoskva: aynen oxoskva: kimse alınmasın, gücenmesin KİLL BİLL: arada bir kel sıkıştı ama neyse KİLL BİLL: oxoskva: o olmazsa olmaz KİLL BİLL: erdalcığım forumda en sevmediğin en sevdiğin şeyler KİLL BİLL: bölüm olabilir oxoskva: en sevdiğim bölüm Şiir Edebiyat ve tabii ki Fenerbahçe bölümü oxoskva: en sevmediğim şey ve bölüm ortak bir şey idi o da "Adult" artık o da yok zaten KİLL BİLL: evet KİLL BİLL: tekrar konumuza dönelim KİLL BİLL: şöyle güzel bir ramazan menüsü çıkar bize KİLL BİLL: önce çorba oxoskva: oxoskva: ezo gelin + fırında köfte patates + ortaya güzel bir salata + ramazanların klasik tatlısı tulumba (: KİLL BİLL: ooo sen hemen hazırmışsın acıktınmı ula KİLL BİLL: oxoskva: acıktım vallahi KİLL BİLL: ben menünü inceliyorumda KİLL BİLL: ezo gelin güzel seçim KİLL BİLL: salata tabi KİLL BİLL: tulumbada güzel KİLL BİLL: ama senin bu köfteden çektiğin nedir arkadaş KİLL BİLL: insan kardeşine bir köfte pişirmezmi yahu? oxoskva: KİLL BİLL: ramazanda bile köfte çekiyo erdalımın canı KİLL BİLL: peki erdal varmı aklında bir ramazan manisi KİLL BİLL: mani ile kapatalım oxoskva: benim yerime sen söyle abi maniyide bizim davulcu manili değil standart dum dum versiyon KİLL BİLL: peki ben eklicem sona bişiler oxoskva: tamam KİLL BİLL: ilk söyleişimiz sana nasipmiş KİLL BİLL: sürpriz oldu hemde sana oxoskva: vallahi çok büyük sürpriz oldu açıkcası KİLL BİLL: çok teşekkür ediyorum canem KİLL BİLL: öpüyorum renkli gözlerinden oxoskva: ben teşekkür ederim abicim oxoskva: eyvallah abi bende ellerinden KİLL BİLL: geçmiş olsun.. oxoskva: bu arada herkese hayırlı ramazanlar dilerim KİLL BİLL lafı öz tut kısa olsun kelam zevk alsın millet etmesin melam sahura daha vakit var sana köfte yapsın aplam...... ------------------------------------------------------------------------------------------- KİLL BİLL: off record oxoskva: ohh KİLL BİLL: olm prison break izlicem sen karnımı acıktırdın be KİLL BİLL: yeni 2 bölüm çıktı çatlıom KİLL BİLL: aplana söle köfte yapsın KİLL BİLL: uyuyomu? oxoskva: oxoskva: uyuyor valla oxoskva: sahurda söylerim KİLL BİLL: ya arkadaş böle uykucu insan görmedim ben he KİLL BİLL: sahurda selam söle KİLL BİLL: KİLL BİLL: ben yerim o zamana kadar KİLL BİLL: kelim gelir birazdan du şu konuyu açayım KİLL BİLL: görüşürük yine oxoskva: tamam abi söylerim mutlaka oxoskva: temem kolay gelsin
__________________ --------------------------------- [Sadece kayıtlı üyelerimiz linkleri görebilirler. ] AYNEN ÖYLE.............. ![]() [[ KeNDiMi SaKLaDıM görmeyi bilenlere ]] [[ ViTRiNiMe DeĞiL iKLiMiMe GeLeNLeRe ]] Mesajı Son Düzenleyen Kişi kill bill : 03-09-08 at 01:46. | |
| | |
| Reklam Alanlarımız |
| | #2 |
| Güzel olmus uzun ince arkadaşla sohbet Mesajı Son Düzenleyen Kişi Arash : 03-09-08 at 02:07. | |
| | |
| | #3 |
| Güzel söyleşi olmuş | |
| | |
| | #4 |
| | |
| | #5 |
| canim benim iyi yolculuklar, basarilar sana bolca üni hayatinda. | |
| | |
| | #6 | |
| Aniden ve bir o kadar da hoş bir sohbet oldu, teşekkürler abicim. Herkese hayırlı ramazanlar.. Denizli'ye beklerim.. Anladın sen onu.. Gelmeyeyim oraya.. Alıntı:
| ||
| | |
| | #7 |
| Güzel bir söyleşi olmuş. | |
| | |
| | #8 |
| Cok güzel bi söyleşi olmus | |
| | |
| | #9 |
| abi cuma ve pazar bosum bi soylesi yapabilirim seninle | |
| | |
| | #10 |
| Selamını söylemedi valla abi bana, unuttu herhalde... 6 saat sonra yola çıkıyor kardeşim okul kaydı için ve ben dünden beri durup durup ağlıyorum, cumartesi günü görüşeceğiz İstanbul'da 1 hafta kadar ama evde onun yokluğu çok çok zor olacak benim için... Söyleşi için teşekkürler abi ama bu bile ağlattı beni... | |
| | |
| | #11 |
| vayyy kardeşim ile hoş bir söyleşi he | |
| | |
| | #12 |
| cok hos bır sohbet olmus Erdalcım hayırlı yolculuklar sana bugun ıcın .. | |
| | |
| | #13 |
| Hayırlı yolculuklar kardeşim dikkat et kendine | |
| | |
| Sık Kullanılanlar ( Sayfayı buradan sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz ) |
| Konu Araçları | |
| |
İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun Ramazan söyleşileri volume 1(Oxoskva) konusunu incelemektesiniz. -------------------------------------------
KİLL BİLL:
erdal
oxoskva:
benim abey
KİLL BİLL:
müsaitmisin
oxoskva:
müsaitim abi
KİLL BİLL:
teşekkür eerim
KİLL BİLL:
evet sevgili idoforumcular ilk ramazan söyleşimizi oxoskva ile yapıyoruz.selam kardeşim
KİLL ... mesajının devamı... |
| | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yavuzun Minibüsü Volume 1 & Volume 2 [Download] Komedi burada :=)maçlar , şakalar | SâqøpÂ28 | Amatör Albümler / Mp3'Ler / Gruplar / Demolar | 13 | 15-10-08 16:50 |
| Oxoskva (Emekli Mod) | ZeNiTH. | iDo Sözlük | 43 | 10-09-08 10:10 |
| Mutlu Yıllar Oxoskva (16 Ağustos) | ÂиgєŁŝмøиє | Özel Günler[Doğum Günü,Kutlamalar,Vedalar] | 40 | 19-08-08 17:22 |
| Oxoskva & Gereksiz Bir Yazı II | Oxoskva | Dök Yüreğini Rahatla | 6 | 09-09-07 05:00 |
| Oxoskva & Gereksiz Bir Yazı I | Oxoskva | Dök Yüreğini Rahatla | 7 | 09-09-07 04:52 |