ido-forum.COM Mail Adresi
Hem Ücretsiz Hem de Hotmail-MSN Destekli!
Mail Kayıt     Mail Giriş
ido-FoRuM.ORG | Bizi Eskiler Tanır, Yeniler Örnek Alır, Görenler Anlatır

Microsoft Vista kullanıcıları, ido-FoRuM.OrG Güncel Haberler bölümünden haberleri anında kenar çubuğunuzda görmek için tıklayın...
Ana Sayfa Bugün Gönderilenler Forumları Okundu İşaretle
Geri Dön   ido-FoRuM.ORG | Bizi Eskiler Tanır, Yeniler Örnek Alır, Görenler Anlatır > İslam Ve Din Dünyası > 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008

Duyurular - Uyarılar - Haberler

İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun
Mübarek Ramazan Ayı Hatim Organizasyonu konusunu incelemektesiniz.
------------------------------------------- Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi єŁifŁєиdiм Çok güzel bir uygulama olmuş bence (: mümkünse 30.yu alabilir miyim ben? Teşekkürler єŁifŁєиdiм Allah niyetlerini kabul etsin.30. cüzü yazıyorum sana... Alıntı: Orjinal Mesaj ... mesajının devamı...

Yeni Konu Aç  Cevap

LinkBack Konu Araçları
Eski 07-08-08, 02:46   #31
-------------------------------------------
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi єŁifŁєиdiм Mesajı Göster
Çok güzel bir uygulama olmuş bence (:

mümkünse 30.yu alabilir miyim ben?

Teşekkürler єŁifŁєиdiм Allah niyetlerini kabul etsin.30. cüzü yazıyorum sana...

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi мєтσмαηια Mesajı Göster
Allah kabul etsin arkadaşlar güzel bi organizasyon olmuş gerçekten de, keşke bilsem de bende katılsam.

Umarım daha katılan olur kolay gelsin...
Sağol Meto düşüncen çok nazik bu bile bize yeter.Ama şunuda belirteyim Arapça bilmiyorsan Latice yazılımış Kuran-ı Kerimdende okuyabilirsin.Tabi Türkçe tercüme olarak değil.
AmİSoS şu an çevrimdışı   Reply With Quote
Eski 07-08-08, 08:04   #32
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi AmİSoS Mesajı Göster
Allah kabul etsin.Ama organizasyonumuz Ramazana özel ve belittiğim gibi RAMAZAN Ayının İlk Gününde Okunmaya BaşLanacak ve Ramazanın 25. Günü Sona Erecektir.
O zamana sana yine iş düşecek
tmm yine okurum bnm için sorun değil ama...ramazan ayının hatmi hasebiyle olduğu için illa ramazanda okunulması lazım değil..
ramazan ayı içerisinde bitsinde..sen ne zaman okumaya başlarsan başla..

mesela kendi şahsıma özel hatmimde 1.cüz bitmek üzere dün başladım okumaya..zira ramazanda taşınma işlerimiz flan var..hem kursada gidiyorum..sıkıntı olmasın die herkes önceden başlıyor..
yani bn böyle biliyorum...
yetkili bi merciden de onay alırsam o cüzüm kabul olacak mı..??
є¢я!и şu an çevrimdışı   Reply With Quote
Eski 07-08-08, 11:18   #33
Dua edinde bu günahkarda ehli dünyalık işlerden kurtulup okuaybilsin:(
ÖzelKuvvetler şu an çevrimiçi   Reply With Quote
Eski 07-08-08, 15:16   #34
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ѕρяgѕz ¢α∂ı Mesajı Göster
tmm yine okurum bnm için sorun değil ama...ramazan ayının hatmi hasebiyle olduğu için illa ramazanda okunulması lazım değil..
ramazan ayı içerisinde bitsinde..sen ne zaman okumaya başlarsan başla..

mesela kendi şahsıma özel hatmimde 1.cüz bitmek üzere dün başladım okumaya..zira ramazanda taşınma işlerimiz flan var..hem kursada gidiyorum..sıkıntı olmasın die herkes önceden başlıyor..
yani bn böyle biliyorum...
yetkili bi merciden de onay alırsam o cüzüm kabul olacak mı..??
Öncelikle imzana konuyu link olarak olarak eklediğin için çok teşekkürler kardeşim Cüzü okuma zamanın yanlış değil,sadece Ramazan ayı içerisinde olursa diye organizasyon daha aktif olur diye düşündüm.Cüzünü Ramazan ayı başladığında okundu diye yazacağım.Allah razı olsun...
Eski 08-08-08, 15:14   #35
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi AmİSoS Mesajı Göster
Öncelikle imzana konuyu link olarak olarak eklediğin için çok teşekkürler kardeşim Cüzü okuma zamanın yanlış değil,sadece Ramazan ayı içerisinde olursa diye organizasyon daha aktif olur diye düşündüm.Cüzünü Ramazan ayı başladığında okundu diye yazacağım.Allah razı olsun...
rica ederim..görevimizz...baktım cüzler bitmeyecek gibi reklam olsun istedim..millet sevap kazansın,kazanalım inşallah;))

Allah razı olsun..tmm ramazanda yazarsınız;))

ve o konuya gelince..siz söyledikten sonra bnmde çok aklıma takıldı olur mu olmaz mı diye..
yetkili mercilerden aldığım cevaba göre oluyor..
niyet aynı, efdallik bakımından ramazan ayı içersinde okunup bitiriliyor..ramazan ayı içerisinde yapılan ibadete katbekat sevap yazıldığı için insanlar öyle olmasını daha uygun görmüşler öncesi sonrası yok önce başlarda yine ramazan ayı içerisinde bitirirsen ona delalet ediyor...

velhasıl kelâm..amelün binniyat..
Niyetler amellere göredir;))

"İslamiyet güneş gibidir.Üflemekle sönmez.
Gündüz gibidir.Göz yummakla gece olmaz.
Gözünü kapayan yalnız kendine gece yapar."

KUL Olunda Kurtulun
CENNET Yaraşır Size..!
Ne İşiniz Var CEHENNEMDE
İmanla
Dünyanızda Cennet Olsun Ahiretinizde..!

Said Nursi BEDİÜZZAMAN HZ.

нєя göиüℓ∂є çιçєк σℓα¢αğıиα, вιя göиüℓ∂є вυкєт σℓмα уσℓυи∂α

(= Amor Fati & Memento Mori =)
є¢я!и şu an çevrimdışı   Reply With Quote
Eski 08-08-08, 15:42   #36
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ѕρяgѕz ¢α∂ı Mesajı Göster
rica ederim..görevimizz...baktım cüzler bitmeyecek gibi reklam olsun istedim..millet sevap kazansın,kazanalım inşallah;))

Allah razı olsun..tmm ramazanda yazarsınız;))

ve o konuya gelince..siz söyledikten sonra bnmde çok aklıma takıldı olur mu olmaz mı diye..
yetkili mercilerden aldığım cevaba göre oluyor..
niyet aynı, efdallik bakımından ramazan ayı içersinde okunup bitiriliyor..ramazan ayı içerisinde yapılan ibadete katbekat sevap yazıldığı için insanlar öyle olmasını daha uygun görmüşler öncesi sonrası yok önce başlarda yine ramazan ayı içerisinde bitirirsen ona delalet ediyor...

velhasıl kelâm..amelün binniyat..
Niyetler amellere göredir;))
Bilgilendirme için çok teşekkürler.İnşallah cüzleri tamamlarız...
Eski 08-08-08, 15:45   #37
Konunun altlra düşmemesi için ve gereken önemin verilmesi adına yöneticilerimizden konunun Ramazan ayı sonuna kadar sabite alınmasını istiyorum.
Eski 09-08-08, 02:18   #38
konuyu sabite aldim, ramazan ayina yaklasirken Hosgeldin Ramazan bölümümüzü tekrar aktif hale getircez, o zaman konuyu oraya tasirim..
м¡®√αЯ¡™ şu an çevrimdışı   Reply With Quote
Eski 09-08-08, 02:29   #39
talep çok az oldu ya :S
єŁifŁєиdiм şu an çevrimdışı   Reply With Quote
Eski 09-08-08, 02:33   #40
Alıntı:
daha 20 günden fazla var, cogalir elbet..
Eski 09-08-08, 02:35   #41
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi м¡®√αЯ¡™ Mesajı Göster
konuyu sabite aldim, ramazan ayina yaklasirken Hosgeldin Ramazan bölümümüzü tekrar aktif hale getircez, o zaman konuyu oraya tasirim..
Teşekkürler duyarlılığın için...

Alıntı:

Daha epey bir süre var Ramazan yaklaştıkça ilginin artacağını düşünüyorum...
Eski 09-08-08, 11:37   #42
Ben 23. cüzü alabilirimiyim?
baqbaq şu an çevrimdışı   Reply With Quote
Eski 09-08-08, 18:25   #43
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi baqbaq Mesajı Göster
Ben 23. cüzü alabilirimiyim?
Cüzünü veriyorum kardeş.Allah kabul etsin...
Eski 09-08-08, 19:07   #44
Sağolasın kardes . Amin.. Hepimizinkini kabul etsin.. 1 haftaya kalmaz ben okurum ;)
baqbaq şu an çevrimdışı   Reply With Quote
Eski 10-08-08, 20:22   #45
arkadaslar Hosgeldin Ramazan bolumumuz aktif olmustur, konuyu oraya tasiyorum bilginize.
Cevap

Sık Kullanılanlar ( Sayfayı buradan sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz )

Konu Araçları

İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun
Mübarek Ramazan Ayı Hatim Organizasyonu konusunu incelemektesiniz.
------------------------------------------- Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi єŁifŁєиdiм Çok güzel bir uygulama olmuş bence (: mümkünse 30.yu alabilir miyim ben? Teşekkürler єŁifŁєиdiм Allah niyetlerini kabul etsin.30. cüzü yazıyorum sana... Alıntı: Orjinal Mesaj ... mesajının devamı...

Mübarek Ramazan Ayı Hatim Organizasyonu konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hatim Grubu !!! Zelinac_7 Dini Sohbetler Muhabbetler 5 11-08-08 08:41
Yağlı Güreş Organizasyonu (: pasha26 Yabancı Adult Resimler 1 13-12-07 16:08
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun!!! voyagerstar FB Oyun Sohbet Eğlence Bölümü 14 12-10-07 18:31
Hatim KUR´AN (mp3) τhΕηEω©Eм İslam Ve Dünya 11 27-01-07 21:52
türkiyedeki iş organizasyonu :):):):):) nurum_benim Çöp Kutusu ve Kapalı Bölümler 2 01-03-06 00:08

Zaman Ayarları GMT +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:38.

MaxiCep.Com| Forum| chat| Sohbet| Hepsi Klip| Oyunlar| sohbet| video izle| zayıflama| zayıflama| iddaa| Canlı Tv izle| iddaa|betsson| evrim akın| müzik indir| balon|
evden eve nakliyat| film| cikti| sicak video izle| Main-Board| komik yazılar| aşk yazıları

idoforum isminden de anlaşılacağı üzere bir forum sitesidir ve siteye gönderilen tüm mesajlar onaydan geçmeksizin anında paylaşılmaktadır. idoForum yönetimi yazılan mesajlardan sorumlu değildir, tüm sorumluluk mesajı yazan kişilere aittir. Yasalara aykırı bulduğunuz mesajları linkleriyle beraber sikayet@ido-forum.org adresine bildirebilirsiniz. Şikayetiniz en kısa sürede incelemeye alınacaktır.. For English: Please let us know any illegal activity to abuse@ido-forum.org