| ido-forum.COM Mail Adresi Mail Kayıt
Mail Giriş Hem Ücretsiz Hem de Hotmail-MSN Destekli! ![]() |
| |||||||
| Üye Ol | Forum Kuralları | Albümler | Gruplar | Oyun Parkı | Arama | Bugün Gönderilenler | Forumları Okundu İşaretle |
| Duyurular - Uyarılar - Haberler |
İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun Sordum Sarı Çiçeğe konusunu incelemektesiniz. -------------------------------------------
Sordum sari çiçege
Annen baban var midir?
Çiçek eydür dervis baba
Annem babam topraktir.
Sordum sari çiçege
Benzin neden saridir
Çiçek eydür dervis baba
Ölüm bana yakindir
Sordum sari ... mesajının devamı... |
| | LinkBack (1) | Konu Araçları |
| | #1 |
|
-------------------------------------------
Sordum sari çiçege Annen baban var midir? Çiçek eydür dervis baba Annem babam topraktir. Sordum sari çiçege Benzin neden saridir Çiçek eydür dervis baba Ölüm bana yakindir Sordum sari çiçege Sizde ölüm var midir? Çiçek eydür dervis baba Ölümsüz yer var midir? Sordum sari çiçege Evlat kardes var midir? Çiçek eydür dervis baba Evlat kardes yapraktir. Sordum sari çiçege Boynun neden egridir Çiçek eydür dervis baba Kalbim Hakka dogrudur Sordum sari çiçege Sen beni bilir misin? Çiçek eydür dervis baba Sen Yunus degil misin? | |
| | |
| Bu mesajı için beyaz_melek® adlı üyeye teşekkür edenler [2]: |
| Reklam Alanlarımız |
| | #2 |
| saolasınn | |
| | |
| | #3 |
| ilk duydugum ilahiydi ve çok seviyorum.tesekkürler... | |
| | |
| | #4 |
| emeğine sağlık......... | |
| | |
| | #5 |
| teşekkürler... | |
| | |
| |
|
| teşekkürler | |
| | |
| Sık Kullanılanlar ( Sayfayı buradan sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz ) |
| Konu Araçları | |
| |
İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun Sordum Sarı Çiçeğe konusunu incelemektesiniz. -------------------------------------------
Sordum sari çiçege
Annen baban var midir?
Çiçek eydür dervis baba
Annem babam topraktir.
Sordum sari çiçege
Benzin neden saridir
Çiçek eydür dervis baba
Ölüm bana yakindir
Sordum sari ... mesajının devamı... |
| LinkBack to this Thread: http://www.ido-forum.org/11-ayin-sultani-ramazan-i-serif-ozel-bolumu-2008/234904-sordum-sari-cicege.html | ||||
| yazan | For | Type | Tarih | |
| ido-FoRuM.ORG / Biz.CoM.Ws.iNFo.Us | Taklitlerimizden Sakının! | Post #6 | Refback | 17-09-07 16:34 | |
| | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dün Seni Sordum Hasrete... | BΔSKΔN | Resimlerle Şiirler | 11 | 27-08-07 19:13 |
| !!!!!!!!!!!SORDUM. Devam Dediniz o Zaman Bana durmak yakışırmı!!!!!!!! | traitor_duck | Yabancı Adult Resimler | 11 | 02-03-06 06:49 |
| Sarı Sarı Hatun Arşivden Sizlere | RAGGA | Yabancı Adult Resimler | 6 | 01-03-06 00:23 |
| Sarı sarı ama deli sarı? | Ogulcan91 | Modifiyeli Arabalar | 3 | 17-07-05 06:18 |