| ido-forum.COM Mail Adresi Mail Kayıt
Mail Giriş Hem Ücretsiz Hem de Hotmail-MSN Destekli! ![]() |
| |||||||
| Üye Ol | Forum Kuralları | Albümler | Gruplar | Oyun Parkı | Arama | Bugün Gönderilenler | Forumları Okundu İşaretle |
| Duyurular - Uyarılar - Haberler |
İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun Ramazan Manileri 10 konusunu incelemektesiniz. -------------------------------------------
Arnavut'musun Tatar'mısın
Ekşili çorba yaparmısın
Sana davul çalıyorum amma
Acaba sen oruç tutarmısın
Akşam ezanı dinlemek
Sahur vakti yemek yemek
Ramazana mahsus şeydir
Gece davulcu söylemek
Bak geldi etli ... mesajının devamı... |
| | LinkBack | Konu Araçları |
| | #1 |
| Ramazan Manileri 10
-------------------------------------------
Arnavut'musun Tatar'mısın Ekşili çorba yaparmısın Sana davul çalıyorum amma Acaba sen oruç tutarmısın Akşam ezanı dinlemek Sahur vakti yemek yemek Ramazana mahsus şeydir Gece davulcu söylemek Bak geldi etli dolma, Çok yiyip göbek salma. Üstüne bir kahve iç, Terâvihe geç kalma! Cebimin ağzı dardır. İçinde şeker vardır. Sabreyle aman gönül, İftara neler vardır? Eski cami direk ister Söylemeye yürek ister Benim karnım tok ama Arkadaşımın canı börek ister Günâhın olsa yığın, Yine de O’na sığın. Gazabından fazladır, Rahmeti Allahımın. Halayıklar halayıklar Ocak başında uyuklar Davulumun sesini duyunca Pirincin daşını ayıklar. Hoşafın suyu boldur, Bir kepçe daha doldur, Sahurda köfte varmış, Ne olur erken kaldır. şte geldim iki büklüm Üstümdedir davul yüküm A benim ağalarım Selamun aleykum Misafirim nazlandı, Börek diye sızlandı, Bir sini börek yedi, Biraz olsun uslandı. Onbir ayın sultanı, Kıymetlidir her ânı, Süslersin şu cihânı, Hoşgeldin yâ Ramazan! Rabbimizin nîmeti, Ölçülür mü kıymeti? Bu ayda müminlere, Saçar bolca rahmeti. Secdeye varan başla, Gözlerden akan yaşla, Müslüman arkadaşla, Ne güzeldir Ramazan. Şükür bu aya girdik. Akşam hilâli gördük, Sevinçlere garkolup, Yüzü secdeye sürdük Yaram derindir eşme. Aman derdimi deşme, Sahurda börek yoktu. Gözlerim oldu çeşme. Bu aya hürmet gerek, Nîmete şükür gerek, Mübârek Ramazan’da, Hakka ibâdet gerek. Deniz suyu serindir Damla gibi derindir Bir tek hurma da olsa Bir mü'mini sevindir. Gökyüzünün melekleri Devran eder felekleri Bu ayda ikram edenin Zayi olmaz emekleri İşte geldi gidiyor, Mutlu günler bitiyor, Onbir ayın sultanı, Bize vedâ ediyor. On bir diye sevinme Teravihten erinme Ibadetler sükürdür Bunu bil ki ögünme Sahur oldu ışıyor, Bülbüller ötüşüyor, İftara çay deyince, Yüreğim tutuşuyor. Var hânene selâm et! Hâlin olsun selâmet, Son günler yaklaştıkça, Çoğalır oldu dâvet
__________________ /... Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı "Aşk" Kaldı .../ Umut / Umutsuzluk , Mutluluk / Mutsuzluk , Acı / Sevinç , Aşk / Ayrılık ... Hepsi ... Karışık ... ![]() KiNime BoğarıM seNi, NefretimLe titretiriM bedeNini, AzraiLin oLur keserim NefesiNi!! "Aşk Denen Tek Hece Hâlâ Sende Her Ne Kadar Vazgeçtim Desem de..." | |
| | |
| Reklam Alanlarımız |
| Sık Kullanılanlar ( Sayfayı buradan sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz ) |
| Konu Araçları | |
| |
İslam Ve Din Dünyası kategorisi altındaki 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 forumunun Ramazan Manileri 10 konusunu incelemektesiniz. -------------------------------------------
Arnavut'musun Tatar'mısın
Ekşili çorba yaparmısın
Sana davul çalıyorum amma
Acaba sen oruç tutarmısın
Akşam ezanı dinlemek
Sahur vakti yemek yemek
Ramazana mahsus şeydir
Gece davulcu söylemek
Bak geldi etli ... mesajının devamı... |
| | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ramazan Manileri-3 | beyaz_melek® | 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 | 2 | 19-08-08 23:53 |
| Ramazan Manileri 9 | The Jocker | 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 | 0 | 12-09-07 16:16 |
| Ramazan Manileri 6 | The Jocker | 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 | 0 | 12-09-07 16:13 |
| Ramazan Manileri 5 | The Jocker | 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 | 0 | 12-09-07 16:11 |
| Ramazan Manileri 4 | The Jocker | 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif Özel Bölümü 2008 | 0 | 12-09-07 16:06 |